درمان پرکار شدن تیروئید

نام ارسال کننده محرمانه می باشد 53 بازدید 1 تبادل تجربه

سلام خسته نباشید تیروییدم کم کاره هفته ای دو روز کامل و پنج روز نصف قرص لووتیروکسین رو مصرف میکردم، ده ماه اقدام به بارداری کردم و باردار نشدم دکتر قرصمو زیاد کرد که تیرویید یک مقدار پرکار بشه نزدیک یک ماه هر روز یکی میخورم یک هفته اس که از پریودیم گذشته و پریود نشدم آزمایش هم دادم باردار نیستم آیا به خاطر زیاد کردن قرص پریود نمیشم و قرص رو مثل قبل استفاده کنم

اطلاعات تکمیلی

سن ۲۶ جنسیت زن وضعیت تاهل متاهل
پاسخ مشاور

مشاور مامایی و زنان

سلام

نه عزیزم ربطی به قرص نداره

اگر تحت نظر متخصص غدد هستید و ایشون انقدر براتون تجویز کرده ادامه بدید

بزارید درمان بشید بعد اقدام کنید که خطری برای بارداری نداشته باشه

تجربه شما

ممنون از راهنماییتون تحت نظر دکتر زنان هستم ایشون قرص رو زیاد کردن احتیاجه که تحت نظر متخصص غدد باشم؟

@mbehamta

معمولا خود متخصصین زنان ارجاع میدن به پزشک غدد، میتونید با خودشون در میون بزارید اگه صلاح میدونن ارجاع بدن به متخصص غدد

ما برای مریضامون حتما اینکارو انجام میدیم