پس گرفتن شكايت از همسر

سلام خسته نباشيد من از همسرم به علت دست به زنش شكايت كردم اما قاضی به زور رضايت كرد و منم ندونسته امضا كردم و خبر نداشتم الان دوباره ميشه يه شكايت جديد بزنم در مورد دست بزن همسرم بود و نامه پزشكی قانونی هم موجود دارم و دوباره ميشه بگيرم يا اگر شكايت جديد نميشه ميشه اعتراض بزنم پشيمونم آيا پرونده رسيدگی ميشه يا كلا از بين ميره؟

اطلاعات تکمیلی

سن ١٩ جنسیت زن وضعیت تاهل متاهل
پاسخ مشاور

وکیل پایه یک دادگستری

با سلام

1. در حقوق عدول یا برگشتن از رضایت امکانپذیر نیست مگر اینکه مقرر شده باشد دا ازای گذشت شخص اقدامی انجام دهد و ثابت شود ان اقدام را انجام نداده است که در این حالت می توان از گذشت انجام شده صرفنظر نمود.

2. اگر رضایت شما مشروط به شرطی نشده باشد امکان بازگشت ندارید و دادگاه رسیدگی کننده به اعتراض حکم صادره را تایید می کند.

موفق باشید