علائم زگیل تناسلی در زنان

52 بازدید 1 تبادل تجربه

سلام خسته نباشید.

حدود ۳سال پیش تو ناحیه دهانه واژنم یعنی پایین ترین قسمت دهانه .

دورو برش چندتا دونه های گوشتی دیدم یعنی هرطرف از دهانه ۴ یا ۵ تا دونه ی ریز که رنگ گوشت هست .همون موقع دکتر رفتم و تست پاپ اسمیر دادم‌ و چیزی نبود و دکتر خیلی سطحی معاینه کرد.الان باردارم و فعلا معاینه‌ نشدم تحت نظر دکترم .احتمالش هست این‌ زگیل باشه؟علائمش چیا هست؟

من فقط حدود یک هفته پیش خارش داشتم دکتر بهم پماد کلوتریمازول واژینال داد.استفاده کردم کمی‌ بهترم .اما موقع رابطه به شدت سوزش دارم ،حتی بعد‌ رابطه که دستشویی میرم برای ادرار خیلی میسوزه .میشه بدونم دلیلش چیه؟

واژنمم توی بارداری به شدت خشکه .احتمال داره از خشکی واژن باشه درد و سوزشم؟

من دیروز دکتر رفتم و معاینه شدم .دکترم گفت که زگیل نیست و باقی مانده ی هایمن هست .

من‌اطلاعی تو این زمینه ندارم .

میخوام بدونم احتمال داره نزدیک دهانه ی واژنم باقی مانده ی هایمن باشه هنوز؟؟

مگه برده ی بکارت داخل بدن نیس ؟

یعنی‌با چشم‌ از بیرون‌مشخص میشه؟ وقتی لبهای واژنمو باز میکنم‌ کنار دهانه قابل دیدنه .

امکان داره تشخیص دکترم اشتباه باشه؟ من ۳ سال پیشم اینو توی خودم دیده بودم .

5 ساله ازدواج‌کردم.

دکترم گفت اگه زگیل بود تا الان باید رشد میکرد توی ۳ سال کل دهانه رو میگرفت ...

چقدر تشخیصش درست بوده؟

اطلاعات تکمیلی

سن ۲۲ جنسیت زن شغل خانه دار وضعیت تاهل متاهل
پاسخ مشاور

متخصص زنان و زایمان

بدون معاینه نمیتوان نظری داد و اگر متخصص چنین تشخیصی داده حتما درست است.

در مورد سوزش و مشکلات حین نزدیکی علل میتواند:تغییرات هورمونی ناشی از بارداری.عفونت واژینال، عفونت ادراری و...باشد و این مورد هم معاینه لازم دارد

تجربه شما

من‌چه جوری میتونم‌ عکس‌ بفرستم براتون؟

@baharak_rad

کاربر گرامی سلام. متاسفانه امکان ارسال عکس برای متخصصین وجود ندارد.