سلام من تو هفته ۳۰ بارداری هستم دوتا دوقلو باردارم و در هفته ۲۵ بارداری فهمیدم کم کاری تیروئید دارم و شروع کردم به قرص خوردن عدد تیروئیدم ۶.۹ بود .خیلی ناراحتم خیلی اعصابم خورده به نظرتون بچه هام اسیب ندیدن؟

پاسخ مشاور

متخصص زنان و زایمان

نظری نمیتوان داد. امیدواریم که مشکلی نباشد و البته عدد TSHخیلی بالا نبوده و حتما با دارو زود جبران شده