تیروئید و اقدام به بارداری

سلام خسته نباشید من ده ماه اقدام به بارداری کردم و باردار نشدم تیروئیدم کم کاره این ماه دکتر قرصمو زیاد کرد که رو به پر کاری بره، یک هفته از وقت پریودیم گذشته هنوز پریود نشدم بی بی چک هم منفی نشون میده به نظرتون به خاطر پر کار شدن تیروئید که پریود نمیشم آیا قرصمو کم کنم یا مثل قبل بخورم ؟

اطلاعات تکمیلی

سن ۲۶ جنسیت زن وضعیت تاهل متاهل
پاسخ مشاور

مشاور مامایی و زنان

سلام

در این مورد به هیچ عنوان خود سرانه عمل نکنید. طبق نظر پزشکتان دارو میل کنید اگر هورمونهای تیرویید تنظیم نباشد سیکل پریودی دچار مشکل میشود.‌ جهت درمان به مراکز درمان ناباروری مراجعه کنید.‌ روز خوش