بدغذایی کودک

با سلام خسته نباشید

من کودکی شانزده ماهه دارم که نزدیک یکسالگی ده کیلو و نیم بوده اما همین امروز که رفتم وزنش کردم ۹/۵ بود طی این چهار ماه یا وزنش ثابت مونده یا کم شده . کلا خیلی بد غذا هست هر وعده باور کنید سه چهار تا غذا براش آماده میکنم و امتحان میکنم که بخوره اما نمیخوره و وقتی هم داخل دهانش میذارم بیرون میریزه . اگر هم بخوره مقدار خیلی کمی میخوره. همچنین خیلی وابسته به شیر مادر هست . اگر هم که بخوام ندمش در عوضش غذا دهنش کنم اینقدر جیغ میکشه تا شیرش بدم. قطره  ویتامین و آهنش متاسفانه گاهی میدم و گاهی نه اما در عوضش یک شربت اشتها آور مدتی مرتب میدادمش که وقتی مدتی اشتهاش خوب شد قطع کردم.

بر بابت تغذیه اش نگرانم لطفا راهنماییم کنید . و اگر از لحاظ رفتاری و طریقه نادرست بهش غذا میدم برام توضیح دهید؟ با تشکر.

اطلاعات تکمیلی

سن 16ماه جنسیت مرد شغل .... وضعیت تاهل مجرد
پاسخ مشاور

پزشک اطفال

درود

جواب سوالتون را خودتان گفتيد: وابستگی به شير مادر

اين بچه ها غذا نميخورند و شب مدام برای شير خوردن بيدار ميشوند و وزن نميگيرند.

١) غذا نخورده شير ندهيد.

٢) با ميل كودک رفتار نكنيد.

٣) شير را به عنوان تشويق بعد از غذا خوردن بدين.

٣) اگر موفق به كارهای بالا نشديد ، شير را قطع كنيد.( هر چند كه ١٦ ماهه باشد)