بی میلی به رابطه زناشویی

با سلام خدمت بزرگوار من خانمی ۲۵ ساله هستم ۸ ساله که ازدواج کردم و حاصل این ازدواج ۲ بچه دختر و پسر هستش بعد از زایمان اولم که ۵ ساله پیش بوده خیلی میل جنسیم کم شده به طوری که ۲ ماه هم رابطه نداشته باشیم برام مهم نیست و در رابطه ماهی یکبار ارضا میشم اونم به زور همسرم خودم میلی ندارم اصلا واقعا نگرانم و نمیدونم باید چیکار کنم از شما میخوام کمکم کنید؟

اطلاعات تکمیلی

سن ۲۵ شغل خانه دار
پاسخ مشاور

مشاور زناشویی و سلامت جنسی

با سلام
۱- لطفا در گام اول به پزشک غدد مراجعه کنید. برخی از بانوان در اثر تغییرات هورمونی دوران زایمان دچار بی میلی جنسی می شوند. که معمولا تا اختتام دوران شیردهی طول می کشد. اگر بعد از گذشت ۵ سال کماکان دجار بی میلی جنسی هستید حتما باید از پزشک غدد مشاوره پزشکی بگیرید که آیا مشکل هورمونی دارید یا خیر.
۲- در صورتی که پزشک غدد تایید کردند شما به لحاظ هورمونی مشکلی ندارید، باید به همراه همسرتان حضوری مراجعه بفرمایید.
موفق باشید