اشتباه همسر و فراموش نکردن آن

سلام .من چند مورد اشتباه از شوهرم دیدم که از نظر من خیانت محسوب میشه ولی از نظر شوهرم اینطور نیست .

من بعد از این جریانات هر روز با خودم کلنجار رفتم.که بخاطر پسرم این زندگی ادامه میدم ولی بعد از گذشت یکی دو سال هنوز فراموش نکردم اون موضوع .گاهی هر روز بهش فکر میکنم و خودخوری میکنم .عصبی و کم حوصله شدم و تمام ناراحتی مو سر پسرم خالی میکنم .بعدش،پشیمون میشم که چرا این طفل معصومو اذیت کردم .عذاب وجدان میگیرم .

خیلی داغونم .لطفا بهم یه راه حل بدید

اطلاعات تکمیلی

سن 33 جنسیت زن شغل خانه دار وضعیت تاهل متاهل
پاسخ مشاور

مشاور خانواده و کودک

سلام دوست عزيز

در ابتداي صحبتتون گفتين چند مورد اشتباه كه از نظر شما خيانت و از نظر همسرتون غير اين محسوب ميشه.اين تفاوتي كه اينجا وجود داره آيا واقعاً درسته يا نه؟ منظورم اينه كه آيا همسر شما از نظر اخلاقي واقعا كاري كرده اند كه خيانت محسوب ميشه( هر نوع روابط احساسي با به غير از همسر) و نميخواهند بپذيرند يا از نظر شما صرفا خيانت محسوب ميشه؟ من اين رو دقيق نميدونم ولي شما بهتر از همه ميتونين به اين سوال جواب بدين.
تمام اين ها به كنار شما اول از همه به خاطر خودتون كاري رو انجام بدين يا ندين چون در غير اين صورت ميشه همين شرايطي كه پيش اومده يعني پسرتون رو سرزنش ميكنين توي ذهنتون و جاهايي كه خسته ميشين سر اون خالي ميكنين مگر اينكه پسرتون رو بهانه كرده باشين و خودتون قلباً بخواهيد توي اين رابطه بمونين.
اين رو شما ميتونين پيدايش كنين فقط يه مدت صادقانه با خودتون فكر كنين و به اين سوالا جواب بدين.
بعد از اين به اين سوال جواب بدين كه آيا ميتونين در صورت تمايل به ادامه رابطه همسرتون رو ببخشين؟ با هم صحبت كنين و برايش از احساساتي كه براتون پيش اومده صحبت كنين و اينكه نياز دارين چه كاري انجام بده كه ناراحتيتون كمتر بشه و اين به هم ريختگي كمتر بشه.
به اميد خدا با انجام اين مراحل ميتونين حال خوب  و آرامش رو دوباره به خودتون برگردونين.