علائم بارداری بعد از عمل لاپاراسکوپی

نام ارسال کننده محرمانه می باشد 29 بازدید 2 تبادل تجربه

سلام من ماه پیش لاپاراسکوپی کردم و دکتر گفت هر دو لوله مسدوده و کمی بالا و پایین هستند و بهم قرص داکسی سیکلین دادن بعدش هم سر وقتم پریود شدم و ۳ ماه فرصت داد برای بارداری طبیعی چون سنم ۲۳ ساله و ۲ ساله در اقدام هستم و گفتن لوله ها رو دست کاری کردن و ممکنه باردار شم

این ماه باید سر وقتم ۲۸ روزه پریود میشدم یعنی باید ۲۶ فروردین پریود میشدم ولی نشدم. چند روره سینه دردم و سینه هام ورم کردن و سمت چپم کمی دل دل میرنه ولی هیچ نوع ترشحی ندارم. ممکنه بار دار باشم؟

اطلاعات تکمیلی

سن ۲۳ جنسیت زن شغل خانه دار وضعیت تاهل متاهل
پاسخ مشاور

مشاور مامایی و زنان

سلام گلم ، چرا كه نه؟ بهتر است آزمايش بدهيد تا زودتر مطلع شويد.

تجربه شما

بستگی به زمان تخمكگذاری و لقاح دارد، ١١روز پس از آن تست خون مثبت ميشود.

خانم دکتر چند روز از نزدیکی پرخطر بگذره تست مثبت میشه؟

@نغمه۲۳

بستگی به زمان تخمكگذاری شما دارد ، اگر لقاح صورت پذيرفته باشد، ١١  روز بعد تست خون مثبت ميشود.