زمان مصرف قرص سیبل

سلام من امروز دکتر برام قرص سیبل تجویز کرد واسه آکنه بدن و مو زائد. بعد باید این قرص رو از روز سوم پریود شروع کنم یا روز پنجم؟ این قرص چاق کننده هست؟ و عوارضش چیه یعنی پریود رو بهم میریزه از بعضیا تو سایت شنیدم که تو یک ماه دو سه بار پریود شدن یا اینکه اصلا پریود نشدن ممنون میشم راهنماییم کنید.

اطلاعات تکمیلی

سن 18 جنسیت زن شغل ندادم وضعیت تاهل مجرد
پاسخ مشاور

مشاور مامایی و زنان

سلام نه سیکل منظم میکنه و برای جوش خوبه

با توجه به بیماریتون بله اگر رعایت غذایی نداشته باشید و ورزش نکنید میتونه چاق کننده باشه