ترس کودک از حیوان

سلام و خسته نباشید خدمت شما

من پسر 3 سال و نیمه ای دارم که مدت یکسال هست که به شدت و مشخصا از گرگ میترسه به حدی که موقع استفاده از سرویس بهداشتی و یا رفتن به اتاق خودش که حالت دوبلکس داره و بالا هست باید باهاش برم و میگه که میترسم تنها برم و چیزی که جدیدا نگران ترم کرده اینه که حتی وقتی در اتاقش هستم میگه تا کمد باهام بیا اسباب بازیم رو بیارم میترسم تنها برم لطفا راهنمایی کنید چه برخوردی داشته باشم؟

بارها هم براش توضیح دادم که گرگ در خونه نمیاد ولی بازم حرف خودش رو میزنه

اطلاعات تکمیلی

سن 33 جنسیت زن شغل خانه دار وضعیت تاهل متاهل
پاسخ مشاور

مشاور خانواده و کودک

دوست عزيز سلام

درک كودكان با درک ما كاملا تفاوت دارد و به همين دليل دليل ترس بيشتری را هم تجربه ميكند ، مطمئنا كودک شما هم داستانی و يا فيلمی ديده و يا شنيده كه برايش وحشت به همراه داشته و همين را به محيط های مختلف هم نسبت ميدهد، توصيه ميكنم ابتدا كودک را به باغ وحش برده و محل زندگی گرگ را به او نشان دهيد و در كنار آن با صبوری و بازی شروع كنيد به كم كردن ترس كودک، بعنوان مثال بازی در اتاق كودک طراحی نماييد و در طی بازی هركسی بايد جای يک اسباب بازی را تغيير دهد و نفر بعدی را پيدا كند و يا در قصه هايی كه برايش ميگوييد داستان كودک شجاعی را بخوانيد كه تنهايی كارهايش را انجام ميدهد. و فراموش نكنيد همه اينها به خلاقيت شما بازمی گردد و مداومت شما بسيار مهم می باشد.