سلام. پسرم ۳ ساله هست. حرف بد دیگران رو تکرار میکنه و چند ماهی میشه که به آلت تناسلیش دست میزنه و به  حرفم گوش نمیده؟

اطلاعات تکمیلی

سن ۳۰ جنسیت زن شغل خانه دار وضعیت تاهل متاهل
پاسخ مشاور

مشاور روانشناسی کودک و نوجوان

سلام.
تکرار حرفِ بدِ دیگران، به احتمالِ زیاد به جهتِ جلبِ توجهِ هرچه بیشتر هست؛ که اگر بتوانید حرفِ بدِ او را نشنیده در نظر بگیرید وهیچ واکنشی نشان ندهید(هیچ واکنشی) احتمالا" بعد از یک مدت دیگر این کار را انجام ندهد.
در موردِ بازی با آلتِ تناسلی هم، طبیعیِ و احتمالا" برایِ شناخت این کار را انجام میدهد. که البته باز هم به رویِ خودتان نیاورید که متوجهِ این رفتارِ او شده اید. بعد از مدتی دیگر این کار را نخواهد کرد.
وَ در موردِ حرف گوش نکردن هم به خاطرِ سنش که سنِ استقلال است، طبیعی ست.کمی با او مدارا کنید تا این دوره ی سنی را سپری کند.