درس نخواندن پسر ده ساله

سلام دکتر عزیز. پسر ده ساله ای دارم که تمام دروسش خیلی خوب هست و همیشه شاگرد اول هست اما مشکل من این است که اگر من نشینم پیشش حتی یک دقیقه هم درس نمیخونه خسته شدم بخدا. امروز حسابی زدمش و بعدش پشیمون شدم و تصمیم قاطعی گرفتم که دیگه کاری به درسش نداشته باشم. فقط راهنماییی اش کنم. تو رو خدا بگین چیکار کنم؟

اطلاعات تکمیلی

سن ۳۱ جنسیت زن وضعیت تاهل متاهل
پاسخ مشاور

مشاور خانواده و کودک

دوست عزيز سلام
متاسفانه مادر پدرها مدام رفتارهای فرزندشون را كنترل  ميكنند و به يكباره خودشان از تمام اين مسئوليت سنگينی كه برعهده گرفتند خسته ميشوند، و همين سبب بوجود آمدن تناقض در كودک می شود.
توصيه ميكنم مسئوليت رفتارهايش را به خودش برگردانيد و به جای كنترل كردن به او ياد دهيد كه چگونه شروع به كتاب خواندن و مطالعه كتابهايش به تنهايی كند و به ازای خواندن او را تحسين و تشويق نماييد ، فراموش نكنيد تنبيه كودک در بيشتر موارد سبب رفتار بالعكس ميشود و شما در سالهای آتی مشكلات بيشتری را متحمل ميشويد.