سلام خسته نباشید.
حدود ۳سال پیش تو ناحیه دهانه واژنم یعنی پایین ترین قسمت دهانه .
دورو برش چندتا دونه های گوشتی دیدم یعنی هرطرف از دهانه ۴ یا ۵ تا دونه ی ریز که رنگ گوشت هست . همون موقع دکتر رفتم و تست پاپ اسمیر دادم‌ و چیزی نبود و دکتر خیلی سطحی معاینه کرد.الان باردارم و فعلا معاینه‌ نشدم تحت نظر دکترم .احتمالش هست این‌ زگیل باشه؟علائمش چیا هست؟
من فقط حدود یک هفته پیش خارش داشتم دکتر بهم پماد کلوتریمازول واژینال داد.استفاده کردم کمی‌ بهترم .اما موقع رابطه به شدت سوزش دارم ،حتی بعد‌ رابطه که دستشویی میرم برای ادرار خیلی میسوزه .میشه بدونم دلیلش چیه؟
واژنمم توی بارداری به شدت خشکه. احتمال داره از خشکی واژن باشه دردو سوزشم؟

اطلاعات تکمیلی

سن ۲۲ جنسیت زن شغل خانه دار وضعیت تاهل متاهل
پاسخ مشاور

مشاور مامایی و زنان

دوست عزیز
زگیل تناسلی با تست پاپ اسمیر به روش کو تستینگ تشخیص داده میشه یعنی همزمان با نمونه پاپ اسمیر پزشک باید انحصارا درخواست بررسی ویروسhpv هم بده تا نمونه شما توسط آزمایشکاه از نظر وجود ویروس اچ پی وی و انواعش بررسی بشه
اگر پاسخ تست برای اچ پی وی منفی بود که ضایعات پوستی شما باید توسط پزشک بررسی و درمان بشه