علت خونریزی طولانی

سلام
من مدت سه سال پرولاکتین بالا داشتم که دچار توده در غده هیپوفیزم بودم ، مدت 16 هفته که مرتب از قرص داستینکس بدون وقفه استفاده کردم ، هم پرولاکتین از حد اصلی خیلی پایین تر اومده و هم توده کاملا از بین رفته ، 1 ماه پریود نشدم و حالا 45 روزه خونریزی شدید دارم و پریودم قطع نمیشه ، از چی میتونه باشه؟

اطلاعات تکمیلی

سن 33 جنسیت زن شغل کارمند وضعیت تاهل متاهل
پاسخ مشاور

مشاور مامایی و زنان

سلام بانو، جوابگويی به شما فقط و فقط با بررسی ممكن است، لطفا مراجعه داشته باشيد تا زودتر جهت قطع خونريزيتان ، اقدام صورت پذيرد.