سلام یک سقط تو هفته 9 بارداری داشتم برج 11 بعدش که آزمایش دادم ویتامین D خیلی پایین بود یعنی نرمالش باید 25تا 29 باشه برای من 8 بود آیا همین میتونه عامل سقط باشه؟ و اینکه بعد از اینکه مشکل کمبود ویتامین D حل شد و آزمایشات دیگه هم مشکلی نداشت می تونم بارداری بی خطری داشته باشم؟ قدم 153 وزنم 60 کیلو باید کم کنم؟

اطلاعات تکمیلی

سن 28 جنسیت زن وضعیت تاهل متاهل
پاسخ مشاور

مشاور مامایی و زنان

دلیل سقط بار اول معمولا پیگیری پزشکی نمیشه فقط ممکنه آزمایشات کامل برای شما و اسپرموگرام همسرتون بررسی بشه و در بارداری بعدی پروژسترون و آسپرین برای شما تجویز بشه که کاملا بستگی به نظر پزشک شما داره