دوست نداشتن مهدکودک

نام ارسال کننده محرمانه می باشد 57 بازدید 1 تبادل تجربه

پسر 3/5 ساله دارم که دو روزه مهد میفرستم ولی دیشب گریه میکرد و التماس که منو مهدکودک نفرست و خونه بمونم مدتی هم هست هی میپرسه منو دوست داری؟ قبل از مهد فرستادنش البته این دو مورد راهنمایی کنید؟ یک خواهر کوچکتر یکساله داره و من زمانهایی براش تنهایی هم وقت میذارم با هم بیرون میریم و کلی بغلش میکنم و ابراز  علاقه زیاد دارم بهش

اطلاعات تکمیلی

سن 34 جنسیت زن شغل خانه دار وضعیت تاهل متاهل
پاسخ مشاور

مشاور خانواده و کودک

دوست عزيز سلام
كودكان معمولا زمانی كه دارای خواهر يا برادر كوچكتری ميباشند با احساس اضطراب هم مواجه ميشوند و نميتوانند بخاطر آورند كه زمانی خودشان هم كوچک بودند و شما آنها را در آغوش ميگرفتيد و يا نيازهای اوليه همچون شير خوردن را هم تجربه كرده است و همين احساس حسادت و خطر از دست دادن محبت شما به او را افزايش ميدهد، توصيه ميكنم همچنان به مهد بردن او ادامه دهيد  و از زمان كوتاه شروع كنيد نه اينكه تمام وقت تا كم كم با محيط جديد آشنا شود و احساس نكند كه شما فقط ميخواستيد از خودتان دورش كنيد و در عوض زمانی كه او را از مهد برگردانيد حتما زمانی را برای بازی دونفره با او تعيين نماييد و اجازه دهيد از نظر هيجانی و روانی به آرامش برسد و كنار شما به امنيت برسد.

تجربه شما

ممنون، بله حس میکنم اضطراب داره، هی میگه میای دنبالم مهد؟! دوستم داری؟ صدبار پرسیده