ترس از تنها ماندن در منزل

سلام‌ من پنج سال با شوهرم ازدواج کردم شوهرم وابستگی شدید به خانوادش داره اما حالا یکمم بهتر شده الان من از خانواده خودم دور هستم و دلم برایشان تنگ شده اما شوهرم چون از تنها خوابیدن در خانه خودمان می ترسه قبلا می رفت خانه مادرش حالا که من با مادرش سر مساله ای به مشکل خوردیم می گه من دیگه روم نمیشه تو که میری خونتون برم خونه مامانم تنهایی هم تو خونه دق می کنم ... شوهرم ۳۲ سالشه و پنج ساله ازدواج کردیم یک دختر ۸ ماهه هم داریم لطفا راهنماییم کنین.؟ ممنون

اطلاعات تکمیلی

سن ۲۹ جنسیت زن شغل خانه دار وضعیت تاهل متاهل
پاسخ مشاور

مشاور خانواده

سلام وقت بخیر
ترس از تنهایی یا تنها موندن باید بررسی بشه با این توضیح مختصر نمیشه گفت علت چی هست و چطور میشه درمان بشه.
ترس ممکن به علت ریشه ای در کودکی و سبک دلبستگی باشه یا علت های دیگه داشته باشه.
حتی همین نرفتن خونه مادر میتونه عامل باشه .