بخشیدن مهریه

سلام وقت بخیر من حدود دو سال پیش بخاطر مشکلاتی که داشتیم با همسرم راضی شدم مهریه و کلیه حق و حقوق ام رو محضری ببخشم. الان که خود ایشون میخواد مهریه مهرم کنه میگن امکان نداره! هیچ راه حلی نداره؟ و اینکه کجا باید بریم برای اقدام

ممنون

اطلاعات تکمیلی

سن 23 جنسیت زن شغل خانه دار وضعیت تاهل متاهل
پاسخ مشاور

وکیل پایه یک دادگستری

با سلام

1. مهریه مختص عقد ازدواج است و طلب و دینی است برعهده مرد که شرایط مخصوص به خود را دارد و باید به همسرش پرداخت نماید.

2. مالی که همسر شما قرار است به نام شما کند یا تعهد بر پرداخت آن را به شما بدهد در قالب هبه یا تعهد بر پرداخت است که امتیازات خاص مهریه را ندارد ولی می تواند مورد حکم و الزام قرار گیرد.

3. حتما سعی کنید اگر موجود است بصورت محضری بنام شما در قالب ابراء و نه هبه منتقل شود و اگر قرار است در آینده بنام شما شود حتما این تعهد از طریق دفاتر اسناد رسمی گواهی امضا شود.

موفق باشید