افزایش وزن در شیردهی

سلام من ۲۲ روزه زایمان کردم و حسابی وزنم پایین اومده به طوریکه موقع شیر دادن بچم احساس ضعف و سرگیجه دارم ۲۲ سالمه وزن پیش از بارداریم ۶۴ بوده با قد ۱۶۰ الان ۵۸ هستم. و من نگران هستم که با شیردادن بچم وزنم تا ۵۰ کیلو هم کم میشود. برای افزایش وزن چه مکمل یا قرص و پودری که بدون ضرر باشه رو مصرف کنم.خوراک و اشتهامم خوبه ولی وزنم بالا نمیره؟

پاسخ مشاور

مشاور تغذیه و رژیم درمانی

سلام و وقت بخیر
در حال حاضر وزنتون مناسب هست
به متخصص تغذیه مراجعه کنید و رژیم‌ دوران شیردهی جهت حفظ وزن دربافت کنید