درمان ناباروری با پیاز

سلام و خسته نباشيد من دو سال هست برای بارداری اقدام كردم ٣ دوره كلومفين استفاده كردم ٣ دوره iui انجام دادم و عكس رنگی گرفتم كه گفتن لوله ها بازه و لاپاراسكوپی كردم كه فقط يه كيست ٢ سانت شكلانی داشتم كه اندومترويوز نبوده يعنی دكترم ميگه مشكلی ايجاد نكرده و يک بار ای وی آف كردم اما همچنان جواب نگرفتم

من ميتونم پياز درمانی انجام بدم

اطلاعات تکمیلی

سن ٣٦ جنسیت زن شغل خانه دار وضعیت تاهل متاهل
پاسخ مشاور

مشاور مامایی و زنان

دوست عزیز
من در مورد پیاز درمانی و چنین دستوراتی اطلاعی ندارم
اندومتریوز شما باید مونیتور بشه و همینطور وضعیت تخمک گذاریتون چک بشه