پارافیلیا و افسردگی

با سلام خدمت شما بزرگوار برادر  بنده ۱۴سال عمر دارد و از بیماری پارافیلیا از نوع پدوفیلی ،یادگارخواهی رنج میبرد و خیلی گوشه گیر و افسرده شده و مدرسه را هم ترک کرده ممنون میشم راهنمایی بفرمایید که باید چیکار کنیم برای درمانش؟خیلی خیلی نگرانشم

اطلاعات تکمیلی

سن ۱۴ جنسیت مرد شغل ... وضعیت تاهل مجرد
پاسخ مشاور

روانپزشک و متخصص اعصاب و روان

سلام.برای درمان افسردگی درصورت بررسی وتایید درمان دارویی جزاصلی درمان است.
درمورد پارافیلیا نیاز به بررسی کامل هست.
توصیه من این است در اولین فرصت به یک روانپزشک کودک ونوِجوان مراجعه نمایید.