با سلام من یک سوال داشتم

دو تا بچه دارم یک دختر ۳ ساله و یک پسر ۶ ماهه همسرم از هر نظر عالی و خوبه تنها مشکلی که داره و همیشه سرش دعوا داریم رفیقاشن چند تا رفیق داره که از زمان بچگی تا الان باهمن اونا بد نیستن و خیلی وقتا هم شده که یک جاهایی کم اوردیم کمکمون کردن ولی نوشیدنی غیرمجاز میخورن من خودم تهران زندگی میکنم چند ماه یکبار مسافرت میریم شهرستان که تو اون چند روز پیش میاد شوهرم یکبار با دوستاش میره بیرون و میخوره اونم خیلی کم بارها دعوا داشتیم که من خیلی مخالفم ولی میگه سالی یکبار دو بار چیزی نیست من خودمم دوست ندارم ولی نمیتونم به اونا نه بگم این یه مشکل خیلی زندگیمو بهم ریخته واقعا دیگه نمیدونم چیکار کنم اونم با وجود دو تا بچه نمدونم چطور رابطه دوستاشو باهاش کمرنگ کنم مشاورم نمیاد خواهشا کمکم کن

اطلاعات تکمیلی

سن ۲۵ جنسیت زن شغل خانه دار وضعیت تاهل متاهل
پاسخ مشاور

مشاور خانواده

سلام همراه عزيز ✋🏻

ممنون از اينكه مارا انتخاب كرديد

دوست عزيز نگرانی شما را درك ميكنم و احساسات شما را ميفهمم.

بهتر است آرامش خود را حفظ كنيد ، از روش های يوگا و مراقبه كمک بگيريد .پياده روی كنيد .سعی كنيد رابطه خوبی با همسرتان داشته باشيد و در يک زمان و شرايط مناسب و در آرامش كامل بدون هيچ انتقاد،سرزنش شكايتی با همسرتان صحبت كنيد.

در مورد احساسات و نگرانی هايتان بگوييد و از او مشورت بخواهيد كه برای حل اين مسئله چه كاری ميتوانيد انجام بدهيد.

                   شاد و موفق باشيد🌷🙏🏻