سلام من ۷هست که زایمان کردم ۳ماه اول جلوگیری طبیعی داشتم ولی بعدش یک آمپول یک ماه زدم و بعد بلافاصله یک آمپول سه ماهه و الان با اینکه ۲۰ روز از موعد تموم شدن آمپول میگذره هنوز پریود نشدم و هفته اول هم بدون هر گونه جلوگیری رابطه داشتم آیا امکان باردار شدن هست یا نه اینم بگم که من قبل از زایمان اولم مرتب آمپول ۳ماهه میزدم و بعد از تموم شدن ۳ماه پریود میشدم

پاسخ مشاور

متخصص زنان و زایمان

سلام
احتمال حاملگی بسیار ضعیفه .ولی شما باید صبر کنین تا پریود بشین و در ضمن جلوگیری هم داشته باشین