استخاره برای سلامتی جنین

با عرض سلام خدمت شما. من یه سوال داشتم میخواستم بدونم اگه کسی باردار باشه برای سلامتی جنین امکان استخاره هست. یا بی معنی این جور استخاره ها؟ ممنونم

اطلاعات تکمیلی

سن 28 جنسیت زن شغل خانه دار وضعیت تاهل متاهل
پاسخ مشاور

مشاور مذهبی

سلام
استخاره در این‌طور موارد معنا ندارد.
استخاره در جایی است که می‌خواهید کاری انجام دهید و دودل هستید. یعنی بعد از تحقیق و مشورت به نتیجه نمی‌رسید. در این صورت با خداوند مشورت می‌کنید که آیا خوب است کارِ مورد نظر را انجام دهید یا خیر.