علائم بارداری يا پريود

سلام

من اين ماه كه پاک شدم يک روز درميان اقدام داشتم الان ٨ روز به موعدم مونده

از ٣/٤ روز پيش سينه هام بزرگ و دردناک شد

البته من هرماه موقع پريودم سينه هام اينجوري ميشه ولی اين ماه زودتر شد

به نظرتون ميتونه بارداری باشه يا قراره زودتر پريود بشم؟ دل درد و كمردرد كمی هم دارم

اطلاعات تکمیلی

سن ٢٢ جنسیت زن شغل دانشجو وضعیت تاهل متاهل
پاسخ مشاور

مشاور مامایی و زنان

با سلام، علامتهايي كه گفتيد ، غير اختصاصی است و به آنها برای تشخيص بارداری نميتوان استناد كرد. كمی صبر كنيد تا زمان پريودتان فرا برسد و يا با گذشت چند روز ديگر آزمايش خون بدهيد (bhcg)تا به جواب مطمئنتر شويد.