سلام میشه مراکز ناباروری دولتی تو تهران رو معرفی کنید

اطلاعات تکمیلی

سن ٣٢ جنسیت زن شغل خانه دار وضعیت تاهل متاهل
پاسخ مشاور

کارشناس کلینیک

کاربر گرامی سلام.

بخش کلینیک نی نی سایت برای طرح پرسش و پاسخ بین "کاربران و کارشناسان" می باشد و معرفی، تایید یا رد متخصصین، کلینیک، موسسات، محصولات، مکان های مختلف عمومی و ... در زمینه های مختلف، خارج از حیطه کاری مشاوران و متخصصین نی نی سایت است.

جهت ارتباط با کاربران دیگر، لطفا سوال خود را در بخش تبادل نظر مطرح بفرمایید. سپاس