فشار پایین

با سلام 42 ساله هستم

فشار خون پایین دارم مخصوصا در دوران پریود که با سرم زدن بهتر میشود سابقه فشار خون هم در خانواده و خودم نیست 1- آیا بازم هم خوردن نمک برایم خطرناک هست؟ چون به بالا رفتن فشارم کمک میکند مجبور به خوردن آن هستم

2- کلا راه نجات دایم از این ضعف و فشار پایین هست؟ دارویی روشی؟

فشارم در بهترین حالت نهایت ده میباشد

گرمیجات زیاد مصرف میکنم باز هم فایده ندارد

ورزش کمک میکند که همیشه امکان آن نیست. حتی بعد خواب بعدازظهر هم فشارم می افتد برای همین از آن اجتناب میکنم

سپاس فراوان

اطلاعات تکمیلی

سن 42 جنسیت زن شغل فرهنگی وضعیت تاهل متاهل
پاسخ مشاور

پزشک عمومی

باسلام
 مصرف نمک برای شما منعی ندارد و به نفعتان است
 مشاوره با متخصص قلب جهت درمان فشار خون پایین به شما کمک میکند .