دادخواست تمکین

سلام خسته نباشید

من ۱۳ساله ازدواج کردم دو تا بچه دارم

به دلیل خیانت مکرر و صیغه پنهانی و ندادن خرجی و تهدید و توهین و...در حال کارای دادگاهمم.

تقریبا دو ماه پیش بود که منو با ضرب و شتم بدون وسیله از خونه بیرون کرد و گواهی پزشک قانونی و گزارش پلیس دارم.

دو هفته دیگه جلسه تمکینه شوهرم اصلا منو نمیخواد فقط برای ندادن نفقه است.حالا من اونجا چی بگم که حقمو بتونم بگیرم

واینکه تا اون موقع باید جهیزیمو بیارم؟

ممنون میشم راهنماییم کنید.

اطلاعات تکمیلی

سن ۲۶ جنسیت زن شغل خانه دار وضعیت تاهل درحال جدایی
پاسخ مشاور

وکیل پایه یک دادگستری

با سلام

1. همه این مواردی که گفته شده باید توسط شما برای دادگاه به اثبات برسد تا عدم صلاحیت ایشان احراز و حق طلاق به شما داده شود و در حالت عادی اصل بر این است که ایشان مشکلی نداشته و شما ترک منزل کرده اید.

2. در این جلسه شما باید با شهود یا گزارش کلانتری در صورتی که به پلیس زنگ زده باشید و صورتجلسه شده باشد این موضوع را به اثبات برسانید که همسرتان شما را از منزل بیرون کرده است.

3. می توانید جهیزیه را استرداد کنید و تقاضای منزل با تمام وسایل ضروری برای زندگی کنید تا همسرتان مجبور به تهیه وسایل منزل شود و تقاضای کارشناسی نمایید.

موفق باشید