باسلام و خسته نباشید

دو ماهه عروسی کردیم, همسرم خیلی لجباز و یکدنده هست گاهی با آرامش باهاش صحبت میکنم و ناراحتیمو بیان میکنم ولی اصلا کارای اشتباهشو قبول نداره و خیلی ادعا داره ,چطور میتونم بدون لجبازی بهش بفهمونم که از رفتارش ناراحتم یا چه رفتاری داشته باشم دیگه تکرار نکنه؟ (این رو هم بگم اگه نقطه ضعفعمو بدونه یا بفهمه از چه کاری بدم میاد بدتر میکنه مثل بچه ها)

ممونم

اطلاعات تکمیلی

سن 28 جنسیت زن شغل کارمند وضعیت تاهل متاهل
پاسخ مشاور

مشاور خانواده

سلام وقت بخیر
ببینید شما میگین که مشکل رو بهشون توضیح میدین باید اصول ارتباط موثر رو رعایت کنید.مثلا زمان مناسب و مکان مناسب و در نظر گرفتن احساس طرف مقابل رو در نظر داشت .از فاعل من استفاده کنید و سعی کنید در جملاتی که بیان میکنید هم علت و احساس خودتون باشه .اینکه میگین لجبازی میکنن و مثل بچه ها رفتار میکنن یعنی ارتباط تون مشکل داره