سلام وقتتون به خير

من يكسال نامزد بودم يكسال هم عقد تو اين مدت خانواده شوهرم رفتاری باهام كردن كه متنفر شدم ازشون و وقتی يادم ميفته عصبی ميشم و لرزش دست ميگيرم و با شوهرم بحث ميكنم شوهرمم تو اين دو سال همش تحت سلطه خانوادش بود و هركاری اونا بهش ميگفتن انجام ميداد الان هم از خانوادش هم از خودش كينه دارم و نميتونم اون رفتارا و حرفای زشتشونو فراموش كنم جالب اينجاست كه من در برابر رفتارای بدشون كوچكترين بی احترامی بهشون نكردم و فقط صبر كردم و خودمو كنترل كردم ولی الان از درون دارم منفجر ميشم و دوست دارم يه جوری مثل خودشون ناراحتشون كنم تا يكم دلم آروم بگيره ولی نميتونم كاری بكنم و از درون بهم فشار مياد لطفا راهنماييم كنین🐣

اطلاعات تکمیلی

سن ٢٥ جنسیت زن شغل بيكار وضعیت تاهل متاهل
پاسخ مشاور

مشاور خانواده

سلام و وقت بخیر
اینکه میفرمایید تحمل کردم و نتیجه میشه همین که الان عصبی میشین .بهترین کار و کمک به خودتون این هست که اولا تمرین کنید برای بیان مشکل و حل مسایل و دوما پذیرش رفتارهای اطرافیان .چون تغییر دادن دیگران تقریبا غیر ممکن هست و ما خودمون باید انعطاف پذیری رفتاری داشته باشیم برای موقعیت های مختلف .موفق باشید