وزن نوزاد نه ماهه من از منحنی رشد زده بالا چه راهکارهایی برای برگشتن به حالت نرمال دارید؟

اطلاعات تکمیلی

سن 34 جنسیت زن شغل خانه دار وضعیت تاهل متاهل
پاسخ مشاور

متخصص کودکان و نوزادان

باسلام، جهت پاسخگويی دقيق به سوال شما، شرح حال دقيق تر و بررسی نوع تغذيه شيرخوار لازم است.

تجربه شما

شیر خشک هر چهار ساعت و غذای کمکی مابین وعده های شیرش وزنش یازده کیلو و قدش 72 شب ها هم یه بار برای شیر بیدار میشه مقدار شیر خشک در هر وعده 150 سی سی که البته جدیدا من رقیق تر میدم یعنی به جای پنج پیمانه چهار پیمانه تو همون مقدار آب میریزم غذاهای کمکی هم آش فرنی بیسکویت مادر میوه سیب طبق بروشور بهداشت

@افسوووووووونیییی

باسلام، وعده شير شب را ميتوانيد بعد از ٦ ماهگی قطع كنيد. از غذاهای كمكی مانند بيسكوييت به علت افزايش وزن و ارزش تغذيه ای پايين، كمتر استفاده نماييد. مصرف شير خشک نسبت به شير مادر باعث افزايش وزن بيشتر در شيرخوار می شود، از شير خشكهای ساده بجای شير خشكهای مكمل وزن دهی استفاده نماييد.به عنوان مثال، شير خشک شماره ٢ از هر نوع ماركی را ميتوانيد استفاده كنيد.