تربیت پسر یازده ماهه

با سلام

من یک پسر ۱۱ ماهه دارم که بخاطر کار همسرم شهر دور از خانواده ها بودیم و یک مدت طولانی از آشناها کسی رو ندیده الان مدتی هست اومدم منزل پدرم بخاطر شرایط کاری همسرم

پسرم به شدت شیطونه

یک دقیقه یک جا بند نمیشد

مدام در حال رفت و آمد و بالا رفتن از وسایل هست و هر چی رو که ببینه میخواد

من اگر ببینم بهش آسیب نمیزنه بهش میدم

ولی مدام اطرافیان سرزنش میکنن که بچت بسیار بد و بی ادب بار میاد اینجوری

من همش نگرانم نمیخوام بی ادب و لوس بار بیاد از طرفی اگر وسیله رو بهش ندم بشدت گریه میکنه و بداخلاق میشه

آیا واقعا باید بهش بی توجهی کنم یا نه؟

من نمیدونم برای اینکه لوس بار نیاد چیکار کنم

و اینکه مدام بهم میگن اسباب بازی زیاد خریدن باعث میشه بچه عصبی بشه

پسرم زیاد اسباب بازی نداره در حد چند تا ماشین و خونه سازی و یک استخر توپ ولی میگن اینا زیاده

لطفا راهنماییم کنید

ممنون

اطلاعات تکمیلی

سن ۲۸ جنسیت زن شغل خانه دار وضعیت تاهل متاهل
پاسخ مشاور

مشاور خانواده و کودک

دوست عزيز سلام

سپاس از اعتماد شما به نی نی سايت

كودک شما در حال كشف محيط پيرامون خودش است و ناخودآگاه به محرک های جديد علاقىند است اما بايد در نظر داشته باشيد كه محرک های مناسب سن خودش را در اختيارش قرار دهيد،محرک های جذابی كه علاقه و خلاقيت او و هوش او را تحريک ميكند و زمانيكه ميبينيد وسيله ای برايش خطرناک است به جای تشديد لجبازی او محرک بهتر و جذابتری را جايگزين نماييد و ذهن او را درگير موضوع ديگری نماييد.