سلام ببخشید من یک هفته پیش پلکسر خط خنده رو انجام دادم زخمش بعد از چهار روز ریخت اما الان ردش قرمز هست و یک طرف کمی حالت تاول داره یکم

الان روز کرم ضد آفتاب میزنم هر دو ساعت و شب هم کرم ترمیم کننده سی گل.به نظرتون خوب میشه؟

پاسخ مشاور

پزشک عمومی

باسلام
قرمزی وتورم ممکنه طبیعی باشه اما تاول نیاز به معاینه توسط پزشکتان داره که احتمال عفونت رد بشه .

تجربه شما

سلام خسته نباشید من الان نزدیک به یک ماهه پلکسر بینی انجام دادم ولی هنوز قرمزه البته دو سه شبه که با شامپو بچه فیروز صورتم میشورم خیلی شدید قرمز شده یعنی میشه بخاطر شامپو باشه؟ الان دارم زینک اکساید میزنم چیکار کنم خیلی میترسم لک بشه. امکانش هست لک بشه؟ و اینکه از چه پماد یا کرمی استفاده کنم ممنون میشم راهنماییم کنید؟