بی میلی همسر برای رابطه جنسی

سلام همسرم یک سال و نیمه با من هیچ رابطه جنسی نداره ۲۹ سالشه

تنها تو خواب به ارگاسم میرسه

از نظر همجنس گرایی یا اینکه خیانت میکنه یا نه مطمئنم که نیستم

خودش بهم گفت من به رابطه جنسی هیچ علاقه ای ندارم ولی تو گوشیش یکی دوبار فیلم های ناجور دیدم

هیچ رقمه قبول نمیکنه بیاد پیش زوج درمانگر یا درمانگر جنسی ترو خدا پیشنهاد ندید که بره پیش دکتر و متخصص چون زیر بار نمیره

میخواستم ببینم ممکنه که اسکشوال باشه ؟

اطلاعات تکمیلی

سن ۲۵ جنسیت زن شغل خانه دار وضعیت تاهل متاهل
پاسخ مشاور

مشاور خانواده و زوج درمانی

سلام
به نظر نمی رسه بدون بررسی کامل اذعان کنیم که همسر شما بی میلی جنسی دارد.
احتمالا در دوران مجردی خود ارضایی داشته و الان ترک کرده و در خواب به ارگاسم می رسد
بجای انگ زدن به او با آرامش و دوستی با او صحبت کنید و از او بخواهید نیازهای جنسی خود را مطرح نماید مثلا بپرسید که آیا آلت تناسلی او با دست یا دهان تحریک می شود و سپس دخول را انجام دهیم؟ و موارد تحریک کننده اش را بررسی و کشف نمایید بدون سرزنش کردن و تمسخر.