علت سوزش رحم

سلام روز اول پریودمه همیشه قبل از پریود سوزش شدید شکم و لگن دارم تا چند روز بعد از پریود بیماری اندومتریوز دو طرفه دارم که عمل هم کردم به صورت تخلیه شدن...یکسال میگذره و با وجود داروی تحریک تخمک گذاری هنوز باردار نشدم. لوله های فالوپم هم بازه.علت سوزش چی هسته و برای تموم شدن این سوزش چه کاری انجام بدم؟ کلافه شدم از درد و سوزش

اطلاعات تکمیلی

سن ۲۵ جنسیت زن شغل خونه دار وضعیت تاهل متاهل
پاسخ مشاور

مشاور مامایی و زنان

سلام

از نظر عفونتها چک شوید. بهتر است به مراکز درمان ناباروری مراجعه کنید که با توجه به مشکل اندومتریوز درمان مناسب ارایه شود. گاهی لازم است از درمانهای کمکی استفاده کنید. روز خوش