سلام و خسته نباشید من ۲۹سالمه. بهمن ۹۵کیست تخمدان سمت چپم رو لاپاراسکوپی کردم. آذر ۹۶در هفته هفتم بدلیل درد شدید کیست سمت راستم عمل باز شده. و متاسفانه در هفته نوزدهم سقط فراموش شده اتفاق افتاد. و من تقریبا سه ماه بعد اقدام کردم و تا الان باردار نشدم. البته تو این یک سال اقدام چندین ماه به دلیل کیست تخمدان یاسمین مصرف کردم. دفعه قبل که باردار شدم لتروزول و آمپول هاش سی جی استفاده کردم. آیا باز هم صبر کنم که طبیعی باردار بشم یا اینطوری وقت رو از دست میدم و سنم بالا میره؟ و یه مشکل دیگه ای که هست اینه که مواقعی که آمپول هاش سی میزنم همسرم به دلیل استرس نمیتونه نزدیکی داشته باشه. من نه میتونم روند درمان رو به دلیل شوهرم ادامه بدم و نه به صورت طبیعی باردار شم لطفا راهنمایی بفرمایید

اطلاعات تکمیلی

سن ۲۹ جنسیت زن شغل خانه دار وضعیت تاهل متاهل
پاسخ مشاور

متخصص زنان و زایمان

سلام فعلا چون سن بالايی نداری ٣_٢ ماه بدون دارو اقدام كنيد و سپس درصورتی كه باردار نشديد تحت نظر يک متخصص زنان نازايی اقدام كنيد

موفق باشيد