سلام دخترم تازه رفته تو ۹ ماه رفلاکس پنهان داره و به پروتئین گاوی حساسیت داره .رانیتیدین بهش میدم اسهال میشه ومیاره بالا حساسه. چه غذا یا موادغذایی براش مفیده  یا مضره بهش بدم؟ تازگیام سرشو محکم چپ و راست تکون میده از رفلاکسشه آیا؟

اطلاعات تکمیلی

سن ۲۲ جنسیت زن شغل خانه دار وضعیت تاهل متاهل
پاسخ مشاور

مشاور بیماری های اطفال

با سلام و عرض ادب
در رابطه با داروی مناسب با پزشک مشورت کنید.
محصولات لبنی گاوی و هرآنچه با آن تهیه شده است حذف کنید و بقیه مواد غذایی متناسب با سن می توانید بدهید.
تکان دادن سر در این سنین طبیعی است ممکن است برای کنجکاوی و یا تقلید کردن و... باشد.