سلام وقت بخیر

من  متاهل هستم و ۲۱ سال سن دارم مدتی بود که متوجه بافت های سفت و دردناکی در سینم شده بودم و چون سابقه سرطان سینه داشتیم در فامیل درجه دو پیش متخصص رفتم و بعد معاینه برام سنوگرافی نوشت و متن سونوگرافیم این بود

افزایش اکوژنیسیته بافت فیبروگلندولار در هردو پستان به نفع تغییرات فیبروکیستیک مشاهده میشود

همچنین Fibrocystic patch به ابعاد 13.7mm درساعت11 برست سمت چپ به فاصله 3sm از نیپل و یک کیست فاقد اجرا Solid به ابعاد 6.3mm در  ساعت 1 برست سمت چپ به فاصله 3cm از نیپب مشاهده میشود

میخواستم ببینم آیا جدی هست و یا مشکل مهمی نیست لطفا راهنمایی کنید مچکرم

اطلاعات تکمیلی

سن 21 جنسیت زن شغل خیاط وضعیت تاهل متاهل
پاسخ مشاور

مشاور مامایی و زنان

فیبروکیستیک ها خطرناک نیستند ولی سالانه باید چکاپ صورت بگیره

کپسول ویتامین ای هر دو روز یکبار مصرف کنید همچنین کپسول گل مغربی هم روزی دو تا سه بار موثر خواهد بود