طلاق توافقی

سلام. من و همسرم میخوایم تو دوران عقد از هم جدا بشیم و رابطه کامل داشتیم با همدیگه. آیا دادگاه ما رو پزشکی قانونی میفرسته که گواهی سلامت بکارت بگیرم؟! نمیخوایم این رابطه علنی بشه خواسته هر دومون اینه.

آیا راهی وجود داره منو و پزشکی قانونی نفرستن؟اگه راهی هست بگین لطفا هر راهی

اطلاعات تکمیلی

جنسیت مرد وضعیت تاهل متاهل
پاسخ مشاور

وکیل پایه یک دادگستری

با سلام

در صورت ادعای باكرگی وفق قانون حتما به پزشكی قانونی معرفی و رای طلاق بر آن اساس صادر می شود و معمولا قضات در اين خصوص متفق القولند

در صورت صلاحديد جهت بررسی بيشتر موضوع با وكيل مشاوره حضوری داشته باشيد

موفق باشيد