خشکی دهان و کولیک نوزاد

با سلام و خسته نباشید خدمت کارشناس محترم

نوزادی ۲۴ روزه دارم دوروزه متوجه خشکی دهان نوزادم شدم و اینکه میل به شیر خوردن دارد ولی هربار سینمو میخوام بدم بهش نق میزنه یکم میخوره باز گریه میکنه دماغشم گاهی خشکه و گاهی کیپ و مخاط داخل دماغشه و حس میکنم گلوشم بلغم داره دکتر بردم چیز خاصی نگفتن و دارویی ندادن و اینکه کولیک داره و کولیک اید میدم بهش احتمال داره شیر نخوردنش از کولیکش باشه؟چون وقتی باشیشه امتحان کردم میخوره فقط سینه خودمو نمیخوره اونم چند روزه قبلا اینطور نبوده و اینکه موقع خوابم گاهی با صدا نفس میکشه مشکل نداره؟

اطلاعات تکمیلی

سن ۲۲ جنسیت زن شغل خانه دار وضعیت تاهل متاهل
پاسخ مشاور

مشاور بیماری های اطفال

با سلام و عرض ادب
 باتجه به مواردی که ذکر کردید احتما اینکه گرفتگی بینی سبب شیر نخوردن شود زیاد است چون هنگامی که نوزاد زیر پستان قرار می گیرد ممکن است در وضعیت صحیح در آغوش نگیرید و راه بینی نوزاد  گرفته شود و نتواند خوب نفس بکشد بنابراین سینه را رها می کند و شیر نمی خورد.
هوای اطراف نوزاد بهتر است مرطوب باشد. قبل از شیردهی بینی نوزاد را بررسی و تمیز کنید. هنگام شیردهی مراقب باشید مسیر تنفسی کودک بسته نشود تا مشکلی در نفس کشیدن نداشته باشد. سعی کنید شیردهی با سینه خود ادامه دهید. در صورت ادامه مشکل در نفس کشیدن مجدد به پزشک مراجعه کنید.