درمان زگیل تناسلی

سلام. شوهرم رفته از هلال احمر سه تا واکسن گارداسیل گرفته میگه بزن که تو از من این بیماری رو نگیری آخه زیگیل تناسلی زده شوهرم. آمپولا هم دکتر زنان تجویز کرده سه تا یکیش الان بزنم یکیش دو ماه بعدش یکیش شیش ماه بعدش. حالا لازمه که بزنم؟ آخه من هیچیم نیست. زیگیلی هم ندیدم چه بیرون چه داخل. آخه امپولا گرونه دونه ای نهصد و نود و پنج تومن. واسه رابطه جنسیمون باید چیکار کنیم؟

اطلاعات تکمیلی

سن 21 جنسیت زن شغل خانه دار وضعیت تاهل متاهل
پاسخ مشاور

مشاور مامایی و زنان

وجود یا عدم وجود ضایعه آشکار دلیلی بر عدم ابتلای شما نیست

بعد از یکبار نزدیکی امکان ابتلا به شدت بالاست و ضایعه پوستی زگیل ممکنه آشکار نشه و یا ممکنه تا دو سال دیگه بوجود بیاد

بنابراین اول شما باید تست پاپ اسمیر برای مشخص شدن ویروس اچ پی وی و تشخیص انواع تیپ‌های ویروس بدید، اگر مبتلا بودید که واکسن بی‌فایده هست ولی اگر مبتلا نشده بودید(که بسیار احتمالش ضعیفه) واکسن رو تزریق کنید و همسرتون هم ضایعه هارو درمان کنند(هرچند ویروس در بدنشون حداقل دو سال ماندگار خواهد بود)