سلام من هشت ماهه عروسی کردم و قبلش یک سال و نیم عقد بودم.با همسرم اختلاف اعتقادی و فرهنگی داریم و مشکلاتی داشتیم که بعضیاش حل شد و بعضیاش نه.همسرم به شدت اعتیاد داره به موبایل. میگه دلیلش اینه که چون فرزند طلاقه و توی بچگی مادرپدرش وقتی دعوا میکردن برای فرار از فشار روحی میرفته سراغ بازیای کامپیوتری همینطوری عادت کرده تا الان. الانم خب بالاخره مسئولیت زندگی و بدهی و ..میگه فقط با گوشی حالم خوب میشه و آروم میشم. شبها میاد خونه همش گوشی دستشه میگه من برای خودم وقت میخوام بذارم.باهاش کنار اومدم گفتم حداقل بعد دو سه ساعت گوشی و شام و تلویزیون بریم باهم بخوابیم.اما همش میگه من نمیخوام و چرا زورم میکنی و منو از خودت زده میکنی و من فقط با گوشی آروم میشم و تو منو درک نمیکنی. ازش خواستم دوتایی بریم مشاوره اما قبول نمیکنه.بهش گفتم از زندگی مشترکمون همین خوابیدن بیدار شدنو باهم داریم گفت منم برای خودم وقت میخوام و زورم نکن. یه ماهه رابطمون روز به روز داره سرد تر میشه. احساس تنهایی میکنم.حالم هیچوقت باهاش خوب نبوده چون همش تو گوشیشه حتی توی مسافرت. همش تنهام چه خونه باشه چه نباشه.با مشورت با چند تا مشاور باهاش حرف زدم از هر روشی فایده نداره. قهر کردم رفتارمو عوض کردم فایده نداره.خب منم نیاز دارم ولی دارم سرد میشم

اطلاعات تکمیلی

سن ۲۶ جنسیت زن شغل خانه دار وضعیت تاهل متاهل
پاسخ مشاور

مشاور خانواده

سلام همراه عزيز ✋🏻

ممنون از اينكه ما را انتخاب كرديد

دوست عزيز لازم است در ابتدا هيچ انتظاری از همسرتان نداشته باشيد ،همسرتان را با ويژگی هايش به خوبی بشناسيد و دوباره در روابط تان بازشناسی كنيد،روابط را مرور كنيد .سپس ذهن خود را با دقت برای مديريت يک طرفه رابطه آزاد كنيد .ليستی از علايق همسرتان تهيه كنيد با مرور گذشته و سعی كنيد به آنها توجه كنيد .ريشه را پيدا كنيد كه چه چيزی در اين بازيها ايشان را جذب كرده؟

 (اين يک معلول است ،علت را پيدا كنيد)

هر چند اين بازيها برای همه جذاب است.

آماده نوسانات در ارتباطتان باشيد.سپس با راههای نفوذی كه از علائق همسرتان بدست آورديد در او مجددا نفوذ كنيد .پله پله و آرام با او حركت كنيد. روابط تان را مرور كنيد و صميمت تان در زندگی ،نحوه رفتارتان

از همسرتان بخواهيد نكات مثبت و منفی شما را بنويسد.در رفتار خود بازنگری كنيد ،برای حل مسئله تلاش كنيد .ميتوانيد در زمان و مكان و شرايط مناسب با همسرتان صحبت كنيد ،نحوه بيان موضوع بسيار مهم است .برای حل مسئله و ريشه يابی بهتر ميتوانيد از يک مشاوره حضوری كمک بگيريد.

               شاد و موفق باشيد 🌷🙏🏻