وسواس به استخاره

سلام خانم مروجی

سال نوتون مبارک باشه و سالی پر خیر و برکت داشته باشید

من نزدیک به یکی دوسال هست که برای هرکاری استخاره میکنم

مثلا چندماه بود که عادت نمیشدم و تمام علائم عادت ماهیانه رو داشتم و چون میدونستم چند گیاه قاعده آور میتونه بهم کمک کنه برای هرکدوم استخاره کردم ، جالب اینه برای یکی از این گیاهها خیلی خوب آمد و گفت حتما انجام بدم و تمامی مشکلاتم حل میشه ، دقیقا انجام دادم و فردا بعدازظهر عادت شدم

یا میخوام برم خونه ی مادرشوهرم استخاره میگیرم ، پیش اومده بخاطر استخاره یک هفته خونه مادرشوهر نرفتم و بعدها از زبون خود مادرشوهر میفهمم هفته ای که گذشت اصلا حال روحی خوبی نداشته و مدام گریه میکرده یا وسایل دم دستشو پرت کرده و ... ( احتمالا مشکل افسردگی و عصبی دارن و من اصلا نمیتونم این شرایطو ببینم زود تاثیر میگیرم و به همسرم منتقل میکنم )

تا مسائل مهم مثل ازدواج ، خرید و فروش و ...

حتی برای ارتباط دوستی با هم جنس خودم که شک دارم و نمیدونم عاقبت این دوستی چیه استخاره میگیرم

هر حرفی که میخوام به همسرم بزنم استخاره میگیرم

یادمه همسرم رفته بود شهردیگه ، بعد استخاره گرفتم بهش پیام بدم ، نتیجه استخاره کلی این بود که بسیار خوب است اگر قرار بود انسان همه چیز را با عقل ناقصش می فهمید که... با توکل بخدا انجام دهید نتیجه ی دلخواه حاصل می شود.

بعد به محض پیام دادن ، همسرم که به خیال من هنوز توی جاده ی سفر بود ، با هماهنگی خانواده توی حیاط قایم شده بود و یکدفعه از در حیاط وارد شد و منو غافلگیر کرد!

یادمه یه زمانی برای ازدواج سابقم برام استخاره گرفتند ولی چون قلبا معتقد نبودم و باور نداشتم به استخاره پشت کردیم و متاسفانه بعد از دوماه طلاق گرفتم

و بعد از مدتها کتابچه ای بنام استخاره راه نجات از سید محمدحسین سجاد خریدم و مطالعه کردم و قلبا به این نتیجه رسیدم اینکه استخاره دلی نیست چراکه عقل ناقص ما در برابر آگاهی خداوند هیچه!

توی همین کتاب مثالهای واقعی از کسانی که استخاره کردند را زده مثل یکی از علما که برای رفتن به پشت بام استخاره میگیره که با پله بره پشت بام یا با نردبان، ( جواب استخاره یادم نیست چی نوشته بود ) ولی خلاصه اینکه موقع رفتن به پشت بام میفته و پاش میکنه و تا آخر عمر لنگ میزنه اما بیست سال بعد که مغولها حمله میکنن ، حاکم مغولها دستور میده تا تمام علمای شهر رو بکشن و زمانیکه این عالم به محضر حاکم میرسه و حاکم با دیدن پای لنگ این عالم به یاد مادرش که پاش لنگ میزده به گریه میفته و دستور میده تا آزادش کنن و نتیجه استخارشو سالها بعد میبینه و پای لنگ باعث نجات عالم میشه !

حالا منم میخوام آب بخورم استخاره میگیرم میخوام بشینم استخاره میگیرم

به شدت به این کار معتاااااد شدم و اگه جایی باشم که نتونم استخاره بگیرم کلافه میشم !

البته من خودم با قرآن یا تسبیح استخاره نمیکنم ، یا زنگ میزنم به دفتر مراجع یا از طریق اینترنت مثل سایت شهید اوینی استخاره میگیرم چون بررسی کردم و متوجه شدن استخاره از طریق اینترنت هم مانعی نداره ،در کل یجورایی ذهنم قفل شده ، از لحاظ ذهنی و روحی یجورایی بهم ریختم.

مثلا شنیده بودم هر ذکر و هر دعایی مناسب هر فرد نیست، و تنها ذکر صلوات و استغفار بلامانع است، و برای بقیه اذکار باید از استاد اجازه گرفت، و چون من استادی ندارم و نمیشناسم، مثلا میخوام ختم ۴۰ روزه ی یک دعا یا سوره ای بردارم ، استخاره میگیرم

بعد چون دلم میخواد اون دعا رو انجام بدم که روزانه انگیزه ای داشته باشم ولی جواب استخاره بد میاد کمی بهم میریزم

نمیدونم چیکار کنم راهنماییم کنید

التماس دعا

اطلاعات تکمیلی

سن ۲۴ جنسیت زن وضعیت تاهل متاهل
پاسخ مشاور

مشاور مذهبی

سلام
سال نو بر شما هم مبارک. همچنین اعیاد ماه‌های رجب و شعبان و رمضان بر شما مبارک باشد.
اصلِ استخاره درست است اما نباید برای هرکاری استخاره کرد. بزرگان دین هم برای هرکاری استخاره نمی‌کردند.
در مورد کار واجب یا گناه یا مکروه یا مستحب، اصلا نباید استخاره کرد. چون واجب را باید انجام داد. مستحب را بهتر است انجام دهید. گناه را باید ترک کرد. مکروه را بهتر است ترک کنید.
بنابراین استخاره فقط درمورد امور مباح مطرح می‌شود. امور مباح را باید با عقل بررسی کنید. اگر کار بسیار مهمی است و با فکر و مشورت هم به نتیجه نمی‌رسید، استخاره کنید.
​​​​​​مثلا رفتن به خانه مادرشوهر استخاره نمی‌خواهد. اگر بهتر است بروید، به ایشان سر بزنید.
برای انجام هرکاری توکل به خدا کنید و تصمیم بگیرید.