سلام دکترم برای تنظیم هورمون و اینکه زودتر باردار شم این قرصو بهم داد ولی تو نت سرچ کردم برای بالا بردن میل جنسیه..گیج شدم..میخواستم سوال کنم آیا حرف دکترم درسته؟

اطلاعات تکمیلی

وضعیت تاهل متاهل
پاسخ مشاور

مشاور مامایی و زنان

سلام

اگر با پزشکتان مشورت کردید و زیر نظر ایشان دارو مصرف کردید نگران نباشید. برای درمان ناباروری به مراکز درمان ناباروری معتبر مراجعه کنید. اگر زیر سی سال سن دارید تا یکسال برای بارداری فرصت دارید. روز خوش