خودخواهی همسر

شوهرم همه جوره خوبه مهربونه اهل سفره و... فقط یکمی خودخواهه مثلاً الان اومدیم شمال من دلم دوغ شتر میخواست و آلوچه و ماهی اما چون خودش هیچکدوم از اینها رو دوست نداره تهیه نمیکنه با پول خودم آلوچه گرفتم دوغ شتر کع انقدر پیچوند که نخرید ماهی هم چون دوست نداره هفت ماهه میخواد بخره برام و هر دفعه میپیچونه نمیخره حالا اگر یه چیزی دوست داشته باشه خودش بهش بگی سریع میخره خسته شدم بخدا دارم یه مثال کوچیک میزنم توی همه مواقع اگر خودش نخواد انجام نمیده بگین همین باعث شده ازش کینه به دل بگیرم یا فکر کنم اگر کار خوبی برای من انجام میده که خوشحالم میکنه بخاطر من تنها انجام نداده چون اون کار رو دوست داشته انجام داده چکار کنم

اطلاعات تکمیلی

سن 19 جنسیت زن شغل دانشجو وضعیت تاهل متاهل
پاسخ مشاور

مشاور خانواده

سلام دوست خوبم
خوشحال هستم از اینکه با ما در ارتباط هستین
در زمان های مناسب و نه دقیقا همان لحظه که مساله پیش میآید با لحن مناسب و بدون کنایه و گلایه باید خواسته خودتون رو مطرح کنید
اگر زمانی پیش می آید که ایشون به خواسته شما توجه نشون میدن جوری رفتار کنید تا ایشون تشویق بشن تا این عمل رو تکرار کنن، سعی کنید لجبازی نکنید و روی یک مساله زیاد پا فشاری نکنید
موفق باشید