خودارضایی در بارداری

نام ارسال کننده محرمانه می باشد 201 بازدید 1 تبادل تجربه

سلام خسته نباشید من ۴ هفته باردارم و از نزدیکی منع شدم با خودارضایی خودمو ارضا میکنم الان عذاب وجدان گرفتم میترسم جنینم چیزیش بشه نمیدونم چیکار کنم توروخدا کمکم کنین

اطلاعات تکمیلی

سن ۱۸ جنسیت زن شغل خانه دار وضعیت تاهل متاهل
پاسخ مشاور

متخصص زنان و زایمان

سلام
اگر بناست استراحت داشته باشید که این رفتار خلافه
باید استراحت لگنی کنین

تجربه شما

بیشتر به فکر این باش که شما الان در مقام یه مادر هستی و مسئولیت خیلیییییی بزرگی داری ولی گناه کبیره انجام میدی و مطمئن باش روی بچت و آیندش تاثیر بدی میذاره. همه ما این دوران رو گذروندیم. اگه کلا به ارگاسم رسیدن برات مضره که تحمل کن. ولی اگه رابطه کامل برات ضرر داره همین کاری که خودت انجام میدی رو بگو همسرت انجام بده