تحریک نشدن در رابطه

سلام دختری ۲۰ ساله هستم یک هفته هست که عقد کردم و در رابطه تحریک نمیشم ..و حتی به اوج هم نمیرسم و میدونم که با فیلم تحریک میشم و با دستای خودم میتونم ارضا بشم میشه کمکم کنید؟

اطلاعات تکمیلی

سن ۲۰ جنسیت زن شغل خانه دار وضعیت تاهل متاهل
پاسخ مشاور

روانشناس و مشاور

با سلام

با توجه به نکاتی که فرمودید بیشتر به نظر می رسد شما به دلیل عادت به نوعی از تحریک و رسیدم به ارگاسم نمی توانید از رابطه خود لذت ببرید.

در این موارد 2 راهکار اصلی وجود دارد:

1- از طریق گفتگو با همسر و با صحبت کردن در مورد نواحی و روش های تحریک شدن و آموزش به او. در خواست روش یا روشهایی که به شما لذت بیشتری می دهد و یا به عبارتی آشنا کردن او با نیاز ها و روش تحریک خود.

2- درصورتی که از این روش نتیجه نگرفتید و یا نتوانستید به صورتی که مد نظرتان است تحریک و ارضا شوید و حتی نیاز به روشهای جدید تر برای تجربه ارگاسم داریدف بصورت حضوری به یک درمانگر جنسی مراجعه کرده تا زیر نظر او و با استفاده از روشهای پیشنهادی که آموزش می بینید از رابطه خود لذت ببرید.

شاد و پیرو باشید.