علت سقط مکرر جنین

88 بازدید 1 تبادل تجربه

سلام خسته نباشید. من26 سالمه. یه بارداری موفق داشتم و دو تا سقط. که قلب تشکیل نمیشد. با پیگیری متوجه شدم گلبول سفیدم 5تزریق انجام دادم الان شده سی دکترم گفت مانعی برای بارداری نیست. میخوام بدونم مطمئن باشم که اتفاقی نمیافته. یا بازم باید پیگیری کنم

اطلاعات تکمیلی

سن 26 جنسیت زن شغل خانه دار وضعیت تاهل متاهل
پاسخ مشاور

متخصص زنان و زایمان

سقط مکرر دلائل متعددی داشته شامل علل ژنتیک ، اختلالات رحمی ، هورمونی تیرویید کنترل نشده ، دیابت کنترل نشده ، سندرم تخمدان پلی سیستیک ،  ، انعقادی و ایمونولوژی . اکثر موارد سقط های زیر ۱۰ هفته خصوصا در مواردی که قلب جنین تشکیل نمی شود ، منشا جنین غیر طبیعی از نظر کروموزومی می باشد . در صورتیکه سایر بررسی ها طبیعی باشد ( سقط بدون توضیح که در ۶۰ درصد موارد دیده می شود ) تنها درمان انتظاری ، مصرف مکمل ها و کنترل دقیق حین بارداری توصیه می شود .‌تاثیر تزریق لکوسیت ثابت شده نیست .‌

تجربه شما

سلام عزیزم خسته نباشید. اقدام به بارداری هستم. دکتر به شوهر قرص متفورمین داده برای لاغری آیا تاثیری روی اسپرم داره؟ منظورم این بود که ضرری که نداره؟

@72mahboobe

کاربر گرامی سلام. لطفا سوال خود را در صفحه اصلی بخش کلینیک مطرح کنید. سپاس