پرده بکارت و رابطه جنسی

سلام خسته نباشید پیشاپیش عذرخاهی میکنم ازسوالم. پرده بکارت من ارتجاعس است دیروز بعد از رابطه جنسی با شوهرم هنگام دستشویی ادرار درد شدیدی داخل رحمم احساس میکنم و همراه با خون ممکنه از پرده باشه؟ و اینکه هر لحظه میرم دستشویی ممنون میشم علتشو بهم بگید تشکر

اطلاعات تکمیلی

سن 27 جنسیت زن وضعیت تاهل متاهل
پاسخ مشاور

مشاور مامایی و زنان

سلام
اگر اولین رابطه را تجربه کرده اید علتش همین است و به علت تحریک شدن و رابطه تان است پس نگران نباشید. استراحت کنید و میتوانید مسکن میل کنید. اگر درد شدت یافت با پزشکتان مشورت کنید. روز خوش